Lions Sorø

ForsideKlubbenAktiviteterVi hjælperBilledgalleriNyttige sider
  Bestyrelsen   Udvalgsliste   Udvalg   Medlemmer   Mødekalender
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Det er sjovt at være lions

Medlemmerne oplever klublivet som et samværd, hvor det er sjovt og udbytterigt at mødes. Nogle møder holdes som en foredragsaften, et virksomhedsbesøg eller besøg hos en offentlig institution m.v.

En væsentlig del af klublivet er aktiviteter, der skal skaffe klubben midler til hjælpeprojekterne.
Disse aktiviteter kan spænde meget vidt. For Lions Club Sorø er hovedaktiviteterne vores Lions Marked som altid afholdes den første weekend i august - Nytårskoncerten som afholdes begyndelsen af januar, endvidere aktiviteter som julemærket, Lions kalenderen, lykkehjul.

Vi holder møder 2 gange om måneden, hvor medlemmerne hygger sig sammen og træffer beslutninger om aktiviteter og hvilke udvalg, der skal være ansvarlig for gennemførelsen af dem. En vigtig del som medlem af Lions er det sociale samvær i klubben.

Lions Club er ingen hemmelig loge. I princippet kan alle blive medlem, det eneste der kræves, er at man bliver inviteret af et Lions medlem.
Kender man ingen i Lions, er man altid velkommen til at kontakte klubben.

Klubben mødes hver den 1 & 3 mandag i måneden kl. 19

Klubbens mødested er: Værkerne, lokale 111 : Frederiksvej 27 : 4180 Sorø